Annas Hotell

Adress: Näsbychaussén 35, 291 35 Kristianstad (visa karta)
Område: Kristianstad med Åhus

Hotell | Det personliga valet där det är enkelt att vara gäst!Hotellet har tolv nya och fräscha rum som är inredda med stor finess och känsla för detaljer. Hjärtligt välkommen!

Annas Hotell är den gamla Fröknagården på Näsby i Kristianstad som ligger intill högskolan och Krinova samt bara ett par stenkast från centrum.

Det är lätt att hitta hit och man parkerar utan kostnad på hotellets egen parkering. Stadsbussen avgår utanför hotellet var 7:e minut in till centrum, en resa på 5 minuter. Hotellet stod klart 2011 och har tolv rum inredda med stor finess och känsla för detaljer.

Alla rum har digitala LED-TV med digital bild och ett stort kanalutbud, gratis trådlös internet och en bra arbetsplats. Det finns även möjlighet att själv brygga en kopp thé eller kaffe på rummet. Sängarna från Hildings är zoonindelade för bästa sömn och bäddade med fluffiga duntäcken och sängkläder av finaste ekologisk bomull från Indien. Alla badrum har dusch, imfria speglar och nattbelysning. Som gäst upplever man många omsorgsfullt uttänkta detaljer för att underlätta en skön och vilsam övernattning.

Varje dag serveras frukost och middag. Självklart är det jag själv som står för tillagningen. För mig är det viktigt att omtanken omfattar även maten och jag är noga med att den mat som serveras är det du som gäst vill ha. Fast kanske tillagat på ett lite nyttigare sätt – allt för att du ska må bra.

Jag, Anna har 25 års arbetslivserfarenhet från stora hotell och restaurangkedjor. Äntligen har jag vågat ta steget att öppna i egen regi för att nu stå på egna ben och tror helhjärtat på devisen att” det ska vara enkelt att vara gäst”. Jag vet att jag lyckas med att förmedla en positiv upplevelse och de resenärer som bott här bokar igen, vilket känns helt fantastiskt!

Jag vill att alla som väljer att boka in en gäst på Annas Hotell ska vara trygga med att deras gäst, kund eller medarbetare verkligen blir bemött på ett sätt som gör att de känner sig uppskattade och viktiga. Hela kontakten från bokningen, till välkomnandet, att rummet är tipp-topp, att servicen är outstanding, att frukosten överraskar till att utcheckningen är positiv och proffsig. Bemötandet är något jag alltid kan garantera eftersom jag alltid är här själv.

På Annas Hotell kan ni även hålla era möten. Sitter gör ni i den blå salongen på linneklädda stolar och bord, omgärdade av guldglänsande tapeter och svarta kristallkronor.

Hyr hela hotellet, det är enklare än ni tror! Att vara exklusiva gäster i huset är verkligen exklusivt. Som gäst styr man allt!

Enkelrum från 795:-
Dubbelrum från 995:-

Kontaktinformation

  • Telefonnummer
    +46 044 21 22 12
  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 044 21 22 12
  • E-post
    anna@annashotell.se
  • Webbsida