Kastanjelunds Wärdshus

Adress: Kastanjelundsvägen 2, 296 72 Yngsjö (visa karta)
Område: Kristianstad med Åhus

Hotell | Koppla bort vardagen och besök Kastanjelunds Wärdshus. Unna dig att stressa ner i den gamla herrgårdens lugn. Här kan du njuta av vällagad mat för att sedan dra sig tillbaka till det stillsamma hotellrummet.

Koppla bort vardagen och besök Kastanjelunds Wärdshus. Unna dig att stressa ner i den gamla herrgårdens lugn. Slå dig ner i någon av våra tre små trivsamma matsalar. Välj att antingen avnjuta någon av våra varmrätter eller låt dig frestas av en större meny med ett paket väl valda viner till. Oavsett val ackompanjeras måltiden av fladdrande stearinljus, vita dukar och avkopplande bakgrundsmusik.

I köket på Kastanjelund låter man allt få ta sin tid. Här får russinen jäsa i lugn och ro i en vecka innan det är dags att baka brödet på dem. Köttet får möras den tid det behöver för att bli så bra som möjligt, och framförallt så kommer våra råvaror från gårdarna runt om i Skåne, och en stor del är ekologiskt producerade. Här arbetar vi med naturen som bäste vän och tar tillvara på vad den har att erbjuda.

När middagen har avlutats och stearinljusen har brunnit ner är det bara några få steg över kullerstensgården till ett av våra 25 hotellrum. Alla med dusch och toalett på rummet.

Incheckning fr. kl. 15:00 till 18.00 om inget annat är överenskommet.
Utcheckning senast kl. 12.00
Vid ank. efter kl. 18.00 var god meddela detta.

Välkomna önskar David och Marinette Nordal

Restaurang

Faciliteter och service

 • Faciliteter
  Bagageförvaring Internet Konferensrum Reception Trådlöst internet
 • Mat & Dryck på plats
  Bar À la carte Restaurang

Kontaktinformation

 • Telefonnummer
  +46 044 23 25 33
 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 044 23 25 33
 • E-post
  info@kastanjelund.se
 • Webbsida