First Hotel Christian IV

Adress: Västra Boulevarden 15, 291 31 Kristianstad (visa karta)
Område: Kristianstad med Åhus (City)

Hotell | Hotellet ligger i Kristianstads vackraste byggnad och har fått sitt namn av stadens grundare den danske kungen Kong Christian IV (1634). Den kungliga känslan får man redan när man kommer in i den pampiga lobbyn med höga valv och modern inredning.

Läget på First Hotel Christian IV är det bästa med närhet till tåg, buss, shopping, restauranger, nattliv och in/utfarter. Hotellet ligger i Kristianstads vackraste byggnad och har fått sitt namn av stadens grundare den danske kungen Kong Christian IV (1634). Lite av den kungliga känslan får man redan när man kommer in i den pampiga lobbyn med höga valv, modern inredning och trivsamhet.

Rummen är ljusa och rymliga. De har alla sin egen lilla charm och de allra flesta med högt i tak och fina stuckaturer. Flera rum har öppna spisar och kakelugnar som påminner om ”fornstora” dar.

First Hotel Christian IV kan erbjuda konferensmöjligheter för 2 till 55 personer i tre olika konferensrum. Det skall vara bra att konferera hos oss! Bra mat, bra service och bra priser. Vi har PC-kanon och möjlighet att hyra in annan utrustning som kan behövas. Vi erbjuder också trådlöst Internet i alla konferensrum.

Aktuella erbjudanden på övernattningar hittar du alltid på hemsidan.

Faciliteter och service

  • Faciliteter
    Husdjur tillåtna Konferensrum Trådlöst internet

Kontaktinformation