Furuboda

Adress: Furubodavägen 247, 296 92 Yngsjö (visa karta)
Område: Kristianstad med Åhus (Vid kusten)

Vandrarhem | En komplett konferensanläggning. Vacker, rofylld miljö och svensk husmanskost. Här finns både stillhet och aktiviteter. Strandnära. Sammanlagt 80 rum med enkel- eller dubbelrumsbäddar.

Vi välkomnar allas behov med möjligheter av stillhet samt en aktiv vistelse. Med vår närhet till sydöstra ostkusten och dess strövområden, Sveriges femte bästa golfbana, kultur och shopping, infinner sig redan där ett välbelåtet sinne. Skapa därefter din egen meny och dina aktiviteter efter ditt och ditt sällskaps önskemål.

Vår restaurang välkomnar gäster till en vandring i smaklökarnas lycka. Vi serverar en lunchbuffé med 3 varmrätter samt dagens soppa, salladsbuffé, bröd och dryck. Avsluta den mättande lunchen med en kopp kaffe eller frukt.

Hela anläggningen är certifierad av Turism för alla (www.turismforalla.se) och tillgängllig för alla. Speciella behov och önskemål tillämpas i största möjliga mån. Öppet helår. Alla entrédörrar har automatik och hiss finns till byggnader med 2 plan.

Sammanlagt 80 rum med enkel- eller dubbelrumsbäddar. Konferenslokaler med plats för 2-200 gäster i varierande miljöer. Flexibelt kök, må-bra-dagar, Simhall med tempererat vatten/sporthall.

Turer med flotten längs Helge å. Teambuildingsbana i skogen.

Detta är bara en del av vad Furuboda kan erbjuda, för fler frågor kontakta bokningen, tel 044-781 46 10.

Hund tillåtet.

Faciliteter och service

  • Faciliteter
    Husdjur tillåtna

Kontaktinformation