Ruth&Hilding B&B

Adress: Hallingavägen 75, 290 34 Fjälkinge (visa karta)
Område: Kristianstad med Åhus

Rum & Frukost/B&B | Här finns det 6 bäddar (av bästa sängsort så att du sover gott i tystnaden) 4 enkelsängar och 1 dubbelsäng samt tillgång till 1 barnsäng.

Ni som gäst rår över hela huset som består av två våningar. Ovanvåningen består av ett sovloft (6 bäddar) med ett litet lekutrymme/skrivhörna samt bagagerum. Där nere finns ett stort öppet vardagsrum med stor vedeldad kamin och en del av rummet är öppet i taknock. Väggarna är originaltegel och golvet är av skiffer.

Ett fullutrustat kök med spis, kyl, frys, samt micro finns på nedanvåningen.
Här finns även ett stort helkaklat badrum med dusch och toalett (fön och duschartiklar finns att använda).

Uteomgivningarna är rogivande med en magnifik utsikt över skåneslätten, egen uteplats med loungemöbler och webergrill. Själva huset är byggt av rustikt gammalt rött tegel och har kvar det charmiga ursprungliga innetaket med synliga bjälkar.

Ruth&Hilding ligger på landet med bara 10 minuter bilfärd till Kristianstad (större stad) och Åhus (mysig by vid havet) samt Bromölla och Sölvesborg. (Blekinge med både skog och skärgård).

I Ruth&Hildings boendepris ingår frukost, vackert bäddade sängar med sidensängkläder,
tillgång till handdukar och självklart ingår slutstädning. Huset är rök- och husdjursfritt. Vi tar gärna kortbetalning. Deposition sker vid bokningstillfället.

Pris: se hemsidan www.ruthohilding.se

Faciliteter och service

  • Faciliteter
    Mikrovågsugn Rökfritt
  • Mat & Dryck på plats
    Frukost

Kontaktinformation