Degeberga Stugby/Vandrarhem

Adress: Trollemöllavägen 52, 297 94 Degeberga (visa karta)
Område: Kristianstad med Åhus

Vandrarhem | Välkommen till Degeberga stugbys vandrarhem som ligger i naturskön miljö vid foten av Linderödsåsen. Kom och bo i något av våra 6 rum.

Degeberga Stugby ligger vid foten av Linderödsåsen med en underbar natur som granne, perfekt för de som älskar att njuta av avkopplande promenader i naturskön miljö.Vårt vandrarhen har 5 st. 4-bädds rum och 1 st. 2-bädds rum, dusch & wc i korridoren, gemensamt kök, på området finns även en liten kiosk som är öppen dagtid, för den som önskar så finns det även tillgång till tvättstuga.

10 minuters promenad från stugbyn ligger Skånes högsta vattenfall som heter Forsakarsfallen inbäddad i lummig bokskog, ett måste för alla besökare i Degeberga.

För den som vill göra cykelutflykter så hyr vi ut sådana vi har även tennisbana, volleyboll plan och badminton plan som står till förfogande för den som är motionssugen.

För er som vill göra utflykter med bil så finns det mycket se, Österlen ligger bara 20 minuters bilfärd från Degeberga och där finns många guldkorn att besöka t.ex. Brösarps backar, Kivik, Simrishamn en riktig småstads idyll, Ystad där alla Wallander filmerna är inspelade.

Om man vill göra lite längre utflykt och vill ha lite storstadspuls så tar det bara c:a 1,5 timme så är du i Malmö eller Köpenhamn.

Kristianstad måste man naturligtvis också besöka och kanske då framförallt Naturum som är fantastiskt. För golfspelaren så har vi bara 4 km till fantastiska Degeberga/Widtsköfle GK och inom en ½ timme med bil så finns det 3 banor till (Araslövs GK, Skepparslövs GK och Kristianstads GK i Åhus).

Kontaktinformation