Olseröds Bed & Breakfast

Adress: Olserödsvägen 74, 297 95 Degeberga (visa karta)
Område: Kristianstad med Åhus (Vid kusten)

Rum & Frukost/B&B | Boende i en gammal lanthandel med anor från slutet av 1800-talet Njut av den omgivande naturen och havet samt den lokala konst- och matkulturen. I gammal stil men med hög komfort.

Olseröds Bed & Breakfast erbjuder fyra nyrenoverade rum som namngivits efter de lanthandlarpar som tidigare bedrivit verksamhet här.

Stilen i rummen avspeglar den tidsepok under vilken handlarna var aktiva. Det största rummet på 32 kvadratmeter har egen ingång via den gamla lastrampen upp till loftet och plats för upp till 5 personer. Rummet är utrustat med trinettkök.

Den gamla affärslokalen fungerar idag som sällskapsrum, frukostrum och reception. I bottenplan finns det ett extra frukostrum/sällskapsrum med uteplats mot söder. På gården finns ytterligare en uteplats med grill för att njuta av kvällssolen.

Det är 3 km till havet från boendet. Det är nära till Olseröds strand, Rigeleje, Juleboda, Maglehem och Ravlundafältet. Cykelvägen på den gamla järnvägsbanan mellan Kristianstad och Brösarp går strax utanför.

Yngsjö och Pulken med trandans på våren och Ålakusten ligger nära.

E-post: Info@olserodbb.se
Webbsida: www.olserodbb.se

Faciliteter och service

  • Kapacitet
    Antal rum: 4 Antal bäddar: 8
  • Faciliteter
    Rökfritt

Kontaktinformation