Gamla Skolan B&B

Adress: Yngsjövägen 1065, 296 92 Yngsjö (visa karta)
Område: Kristianstad med Åhus

Rum & Frukost/B&B | Välkommen till Gamla Skolan B&B. Skolan är från 1900-talets början, totalrenoverad och inredd i gammal stil. Ljust och fräscht, högt i tak och kristallkronor i varje rum.

Gamla Skolan har fyra vackra rum för uthyrning. Nyrenoverade toaletter/duschar i nära anslutning till varje rum. I alla rummen hänger tavlor målade av lokala konstnärer och vi har även utställning av smycken i silversmide. Alla alster är till salu! Möjlighet att beställa en grillbricka att tillreda på egen hand vid vår grillplats finnes, eller varför inte ta den med och grilla på stranden. Beställes i samband med bokning. På morgonen serveras en härlig frukost med nybakat bröd.

Gamla Skolan ligger 1,5 km från den milsvida, vackra sandstrand som löper längs Hanöbuktens kust. Cyklar finns att låna för att ta sig till stranden.

Gamla Skolan ligger en mil söder om Åhus längs väg 118. 2,5 mil norrut ligger Kristianstad, känt för bl a mysiga gågator och trevlig shopping. 1,5 mil söderut ligger Brösarp, porten till Österlen.
Närhet till två golfbanor inom en mils avstånd, lågg till två mil och ni når ytterliggare tre golfbanor!

Incheckning från 16.00 Utcheckning 10.00

Kontaktinformation

  • Telefonnummer
    +46 721824006
  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 721824006
  • E-post
    info@gamlaskolan.nu