Henrik Schyffert – Var inte rädda

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Stand up
Datum: Fredag 20 okt 2017

Henrik Schyffert är tillbaka med ny enmansföreställning ”Var inte rädda".

10 år efter den kritikerrosade publiksuccén The 90’s – ett försvarstal står Henrik Schyffert ensam på scenen igen. I den nya standup-showen Var inte rädda gör han upp med sina egna brister och rädslor i ett Sverige där oron ökar. I en tid när allt fler gräver ner sig i skyttegravar och desperat håller fast vid sina åsikter, vill Henrik Schyffert bryta dödläget genom att åtminstone försöka rannsaka sig själv.

– Var tionde år måste jag stanna upp och tänka: Vad håller jag på med egentligen? Lever jag som jag lär? Stämmer min karta överens med verkligheten? Det gör lite ont att vara ärlig mot sig själv, att ställa sig på vågen istället för att dra in magen. Men det kan förhoppningsvis vara roligt att titta på, säger han.

I fem år stod Henrik Schyffert och Fredrik Lindström på landets största scener tillsammans. Föreställningarna Ljust & Fräscht och Ägd sågs av uppemot 400 000 personer – sedan dess har Henrik Schyffert bytt de stora scenerna mot små standup-klubbar för att utmana sig själv som komiker. Nu återvänder han med sin nya enmansföreställning Var inte rädda.

ca 90 min, ingen paus

Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Okt
Fredag 20 okt 2017 20:00 - 21:30 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
CS Nöje

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie pris 395 SEK exkl. serviceavgift. Förköp via Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 20 okt 2017 20:00 - 21:30 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta