Senaste nytt med Jesper Rönndahl

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Stand up
Datum: Lördag 16 dec 2017

Flerfaldigt prisbelönta Jesper Rönndahl är tillbaka med en standupshow om sånt du mycket väl kan ha missat på sistone.

En kvick genomgång av det allra senaste inom allt ifrån dinosaurier och rymden till idioti och glutenallergi - sånt som Jesper tycker är intressant, men som aldrig kommer med i de vanliga nyheterna. Och som alltid med ett riktigt högt skratt-per-minut-ratio.

Sveriges roligaste infotainer bjuder på en visuell, tempofylld och härligt nördig show för alla som någonsin känt ett intresse för nånting:

– Sen vi lade ner Institutet har jag gått och nästan kokat över med skämt om sånt som folk i allmänhet inte orkar ta reda på, men som är hur roligt som helst. Och det kommer ju nya nyheter hela tiden, så jag kommer behöva uppdatera showen fortlöpande. Jag ser så himla mycket fram emot att åka ut och skoja igen! säger Jesper.

Om Jesper Rönndahl:
Med de kultförklarade programmen Telefonsupporten, Pang Prego, Hej Domstol! och Institutet har Jesper i snart femton år varit indie-kidsens gunstling, men det var när han vann På spåret två år i rad som han slog igenom på bred front, och hans förra turnéer Hej framtiden och Bildbevis har setts av miljoner svenskar live, på SVT eller på Youtube. Han har sommarpratat, vunnit Stora radiopriserna för både Årets folkbildare och Årets underhållning och blivit utnämnd till Årets manliga komiker 2015.

Tider:
Insläppstid kl. 19.00
Showstart kl. 19:30
Spellängd 80 min (ingen paus)

Åldersgräns:
12 år. Det är ok att gå i målsmans sällskap om man är under 12 år.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
16 Dec
Lördag 16 dec 2017 19:30 - 20:50 Kulturkvarteret, Kristianstad

Länkar

Villkor

Prisinformation
Fr. 320 SEK exkl. avgifter
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 16 dec 2017 19:30 - 20:50 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta