Babsan Show – ett liv i rosa

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Show
Datum: Lördag 18 nov 2017

Nu ställer sig Babsan på scenen för första gången i sin egna stora show: BABSAN SHOW – Ett liv i rosa! Det blir precis som det låter – show, glitter, gala och skratt.

Det finns nog ingen i Sverige – ung som gammal – som inte känner till Babsan, det rosa yrvädret. En glittrig, glad och galen multitalang som kan titulera sig allt ifrån tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikalskådis och kolumnist. Babsan har underhållit i decennier med tv-program, showat i ”After Dark” tillsammans med Christer Lindarw och nu senast turnerat landet runt med dansshowen ”En dans på rosor”.

Vi kommer bjudas på stora shownummer med dansare, roliga sketcher samt monologer där vi på ett humoristiskt sätt får följa resan genom Babsans liv. Uppväxten i Skutskär, de första stapplande stegen på Folkparksscenerna via militärtjänsten, vidare mot storstaden med allt vad det innebar – stripshower, dragshower, operetter, musikaler, melodifestivaler och mer därtill. Ett underbart, glittrande, skrattande och svängigt liv i rosa.

Producent: Lifeline
Manus: Babsan & “Mr.Showbiz” – Hans Marklund
Regi: Hans Marklund

LÄNGD
90 minuter

Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Nov
Lördag 18 nov 2017 19:30 - 21:30 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Lifeline Entertainment

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ticketmaster: http://www.ticketmaster.se/event/KHR1118
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 18 nov 2017 19:30 - 21:30 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta