Rebecka Törnqvist

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert
Datum: Lördag 11 nov 2017

Musiker, kompositör och sångerska. Rebecka Törnqvist är en unik låtskrivarbegåvning och hennes röst tillhör en av våra främsta sångerskor.

Det har gått över 20 år sedan hon släppte sitt debutalbum A night like this och slog igenom med hits som Good Thing, Easy come easy go och I let mine go på 90-talet. Rebecka Törnqvist rör sig ständigt i gränslandet mellan pop och jazz och har släppt album på såväl svenska som engelska. Hon har tolkat Sonja Åkesson och samarbetat med musiker som Per Texas Johansson, Nina Ramsby, Kent och Sara Isaksson.

Det har nu gått sex år sedan Rebecka Törnqvist släppte sitt senaste fullängdsalbum Scorpions och nu är hon åter aktuell med nyskriven musik, och med det en ny turné under året. Det allra första livstecknet är en konsert på Södra Teatern i Stockholm den 31 maj.

Stjärnseriekonsert
Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Nov
Lördag 11 nov 2017 20:00 - 22:00 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Stjärnserien/Musik i Syd och Kristianstads kommun, Kultur & fritid

Länkar

Villkor

Prisinformation
Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 11 nov 2017 20:00 - 22:00 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta