Trollkarlen från Oz

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Barn & familj, Musikal
Datum: Söndag 5 nov 2017

Kultkompaniet från Borås visar en av de mest klassiska sagorna och det blir massa härlig sång, en hel del spänning och ett härligt äventyr.

Dorothy vaknar upp efter en häftig tyfon som lyft upp hela huset och fört det ända till landet Oz. Där hamnar hon mitt bland Lilleputtarna och den goda häxan Östan. Men för att komma hem måste hon få hjälp av den mäktiga trollkarlen i Oz. På sin vandring till Trollkarlen träffar hon Plåtmannen, Fågelskrämman och Lejonet och på sin vandring råkar de ut för flera upplevelser. Den onda häxan Västan vill nämligen komma åt de magiska skorna som Dorothy har på sig.

Kultkompaniet från Borås visar en av de mest klassiska sagorna och det blir massa härlig sång, en hel del spänning och ett härligt äventyr. Naturligtvis med klassikern ”Ovan regnbågen”. Kultkompaniet turnerar över hela Sverige med sina produktioner. Under 2017-18 är det förutom Trollkarlen från Oz även ytterligare två föreställningar på turné. Det är ”Pippi på de sju haven” och uppe i Norrland spelas ”Ronja Rövardotter”.

Längd 1 timme 45 min inklusive paus.

Rekommenderad ålder från 4 år.
Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Nov
Söndag 5 nov 2017 13:00 - 15:00 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Kultkompaniet

Länkar

Villkor

Prisinformation
Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 5 nov 2017 13:00 - 15:00 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta