Stefan & Kim

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert
Datum: Fredag 6 okt 2017

Stefan & Kim är något utöver det vanliga, de är två färgstarka virtuoser med utstrålning, musikalisk genialitet och med en humor som slår det mesta!

De bjuder på en blandning av tonsäker sång och perfekt framförd musik, kryddad med en stor dos humor. Detta är helt enkelt en supermusikalisk föreställning med Sveriges kanske mest okända världsartister!

I denna show bjuds publiken på smäktande klassisk musik, skir romantik, rivig rock och välkända superhits i ett musikaliskt fyrverkeri. Stefans otroliga röst låter starkt och oefterhärmligt vacker och Kims piano- och fiolspel är en mix av klassiskt, vackert, fult, snabbt och långsamt.

I Sverige känner vi igen duon från bland annat Diggiloo-turnén men artisteriet har fört dem ut i världen. De har spelat för kungliga hov i Europa, de har uppträtt vid på OS i Lillehammer och Ryder Cup. De har deltagit i nationaldagsfirandet i Central Park i New York och spelat för oljemiljonärer i Kuala Lumpur. Stefan Arvidsson & Kim Strandberg träffades när de båda studerade på Musikhögskolan i Malmö. 1984 genomförde de sin första gemensamma konsert och har sedan dess varit en duo som arbetat tillsammans världen över.

Medverkande:
Stefan Arvidsson
Kim Strandberg

Stjärnseriekonsert
Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Okt
Fredag 6 okt 2017 19:30 - 21:30 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Stjärnserien/Musik i Syd och Kristianstads kommun, Kultur & fritid

Länkar

Villkor

Prisinformation
Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 6 okt 2017 19:30 - 21:30 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta