Thriller Night on Tour

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert
Datum: Lördag 14 okt 2017

Mer Michael Jackson än såhär blir det inte!

Efter sex slutsålda shower hösten 2016 hyllas Thriller Night – The King Of Pop av publik och press – i höst åker showen på Sverigeturné! Ny-premiär blir den 22 september i Helsingborg och därpå följer tio föreställningar i tio olika städer.

Efter lovord från press och med publikrusning i Hässleholm, där showen sattes upp i original, är det ingen tvekan om att showen osar succé! Med spektakulära dansnummer, magiska ballader och en kavalkad av hits är det här den ultimata Michael Jackson-showen. År 2019 år det tio år sedan Jackson gick bort, och vi börjar redan nu med att hylla ikonen, legenden och kungen av pop genom att framföra låtar som Billie Jean, Smooth Criminal och Thriller.

Arrangören Stage Dream utlovar en unik och färgstark show full av energi, detaljer och dans med handplockade professionella dansare. Denna stora scenshowupplevelse hoppas kunna skapa minnen för livet, oavsett Michael Jackson-fan eller ej. Med några av Sveriges bästa livemusiker som framför Jacksons låtas så likt originalet som möjligt, kommer ingen att gå hem oberörd.

Längd: 2 timmar 15 min, med paus
Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Okt
Lördag 14 okt 2017 19:30 - 21:30 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Stage Dream Productions

Länkar

Villkor

Prisinformation
Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 14 okt 2017 19:30 - 21:30 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta