Det Stora Konsertkalaset

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert, Barn & familj
Datum: Lördag 30 sep 2017

Operatema med Rickard Söderberg och stråkorkestern Musica Vitae.

Dagen pågår mellan kl. 13-16. Konserten är kl. 14.00.

Det Stora Konsertkalaset presenterar stolt årets celebra gäst – Rickard Söderberg. Vi bjuder in alla stora och små till ett riktigt operakalas med buller och bång. Tillsammans med orkestern kommer gästen att presentera operans magiska värld på ett lustfyllt och spännande vis i en festlig familjekonsert.

Vad är Opera? Hur startade det hela och hur såg det ut från början? Tillsammans med orkestern kommer Rickard att guida publiken genom guldkornen av olika opera verk av kända och okända kompositörer. I en interaktiv familjekonsert kommer hattar och masker som besökarna pysslat ihop strax innan konserten komma till användning och bli en del av föreställningen. Tillsammans kommer vi att göra en helt ny och egen operauppsättning.

Som vanligt börjar konsertkalaset redan i foajén med ansiktsmålning, tipspromenad och pyssel för stora och små. Dessutom bjuds det på uppspel med musikskolans elever och smarrig fika kommer att finnas till försäljning i kaféet! Efter konserten blir det ballongfigurer till alla barn och överraskningar ute i foajén. Missa inte vår stora operafest!

Varmt välkomna till vår operakalas för hela familjen!

Medverkande:
Rickard Söderberg och Musica Vitae, Växjö Kulturskolans kammarorkester med unga stråkmusiker samt kommunala Musikskolan i Kristianstad.

Stjärnseriekonsert
Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Sep
Lördag 30 sep 2017 13:00 - 16:00 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Stjärnserien/UNGA Musik i Syd och Kristianstads kommun, Kultur & fritid

Länkar

Villkor

Prisinformation
Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 30 sep 2017 13:00 - 16:00 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta