Sten & Stanley – Greatest Hits Tour

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert
Datum: Söndag 12 nov 2017

När andra planerar ”The Final Concerts” så kör Karlskogabandet på ”Greatest Hits” – något man kan bära rak i ryggen och med huvudet högt.

Dags för en ny sväng med dessa legendarer efter vårens turné. En konsertturné som var i det närmaste slutsåld. Grabbarna har därför redan börjat ladda för att möta sin publik på en höstturné. När andra planerar ”The Final Concerts” så kör Karlskogabandet på ”Greatest Hits” – något man kan bära rak i ryggen och med huvudet högt.

Säg Sten & Stanley och alla vet vad det är. En institution i svenskt musikliv. Man öppnade dörren till sin publiks hjärtan med låtarna Grindslanten och I Lust Och Nöd. – Vi vill stå för glädje med musiken säger sångaren och bandets huvudperson Sten Nilsson. – Under vissa perioder har nästan allt vi spelat in gått in på Svensktoppen. Oavsett om det var mina sololåtar eller tillsammans med broder Ebbe Nilsson och de andra i Sten & Stanley. Sten och bandet har det oslagbara rekordet på Svensktoppen med hela 64 låtar!

Vi minns låtar som Dröm En Dröm, Tag Mig i Famn, Röd Var Din Mun, Du Och Jag, Tjo Och Tjim Och Inget Annat, Santa Maria, Dra Dit Peppar´n Växer, En Sång Om Kärlek, Rosor Doftar Alltid Bäst När Det Skymmer – och självklart signumet och jättehiten Jag Vill Vara Din Margareta.

Nu ger sig dessa giganter ut på en ny konsertturné bland Margaretor och Grindslantar.

Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Nov
Söndag 12 nov 2017 18:00 - 20:00 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
European Concerts Scandinavia AB

Länkar

Villkor

Prisinformation
Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 12 nov 2017 18:00 - 20:00 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta