I militärmusikens tecken

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert
Datum: Lördag 26 aug 2017

Sveriges Militärmusikers Förening och Kristianstads Stadsmusikkår

Sveriges Militärmusikers Förening och Kristianstads Stadsmusikkår ger en gemensam konsert i militärmusikens tecken. Det kommer att bli lokala regementsmarscher och solistiska framträdanden med orkesterledaren och saxofonisten Ingmar Nordström och av trombonisten Jens Westberg och flöjtisten Erik Lindskov från den yngre generationen. Dirigenter är Bengt Gidlöf från Sveriges Militärmusikers Förening och Connie Roslund Kristianstads Stadsmusikkår. Konferencier Martin Holm

Som hyllning till vår stad utgör en för konserttillfället nyskriven marsch som är en salut till Kristianstad. Sveriges Militärmusikers Förening (www.smmf.se) är en riksomfattande förening av f.d. militärmusiker som årligen samlas någonstans i Sverige för att genomföra en konsert med den aktuella ortens musikkår.

Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Aug
Lördag 26 aug 2017 16:00 - 18:00 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie 250 SEK (exkl. serviceavgift), Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 26 aug 2017 16:00 - 18:00 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta