Indra Rios-Moore

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert
Datum: Lördag 28 okt 2017

Indra Rios-Moore växte upp på Manhattan och har rötter i Syrien och Puerto Rico. Hennes sköna blandning av spanska kärlekssånger och bluesmelerade jazzversioner av välbekanta låtar i egen tappning är fängslande.

Indra Rios-Moore växte upp på Manhattans Lower East Side, har rötter i Syrien och Puerto Rico, och bodde senare länge i Danmark, efter att ha träffat kärleken och bandets saxofonist Benjamin Trærup. Nu är Indra och bandet baserade i USA, där de turnerar över hela landet. Med sig i bagaget har hon CD:n "Heartland" på klassiska jazzetiketten Impulse. Skivan är producerad av Larry Klein (Joni Mitchell, Herbie Hancock, Madeleine Peyroux), och har blivit nominerad till ”American Grammy” och vann tyska ”BMW Welt Jazz Award”.

Hennes sköna blandning av spanska kärlekssånger, och hyllningar till gudomligheten Oshun på yoruba, samt softa alternativt bluesmelerade jazzversioner av välbekanta låtar i egna tappningar är fängslande. Kul kuriosa är att hennes pappa, Donald Moore, lirade kontrabas med Archie Shepp, Elvin Jones och Sonny Rollins.

MEDVERKANDE
Indra Rios-Moore – sång
Benjamin Trærup – saxofon, klarinett
Thomas Sejthen – bas
Uffe Steen – gitarr
TBA – trummor.

Försmak: 19.30 (TBA)
Huvudakt: 20.00 INDRA RIOS MOORE

Kulturkvarteret, Lilla salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
28 Okt
Lördag 28 okt 2017 19:30 - 21:30 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid i samarbete med Blue Bird Jazzclub

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie 200 SEK (exkl. serviceavgift), ungdom upp till 20 år 120 SEK. Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 28 okt 2017 19:30 - 21:30 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta