Anders & Måns – Nu har vi väl trevligt?

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Show
Datum: Onsdag 25 okt 2017

Ett lyckopaket innehållande dans, sång och en stor portion trams. Eller som de själv kallar det – en självhjälpsshow i två akter.

Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig riktigt så glad man tycker sig förtjäna. Hur gör alla andra som verkar lyckas så bra? Gör dom verkligen det eller skryter de bara? Kanske är det så man gör – ljuger? Strandsemester, regelbunden sex eller är det kanske någon slags gud som är vägen till den sanna glädjen. Ska man lägga energin på sin fru eller på sig själv? Ska man kanske bara köpa en lite plattare dator. Köpa stuga? Äta chips?

Det är helt enkelt svårt att bli riktigt lycklig. Nu ska vi göra vårt sitt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framförallt vad andra gör. Inga konkreta råd, massvis tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka. Pengar, sex och höns. Ett lyckopaket innehållande dans, sång och en stor portion trams. Eller som vi kallar det - En självhjälpsshow i två akter.

Välkommen!
Anders och Måns

Komikerduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Tillsammans ligger de bakom radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns och Succéduon mm.

Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, i Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan.

Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Senaste året har man kunnat höra honom i Kvällspasset i P4 och kanske sett honom på Hemköp Triangeln.

LÄNGD
ca 120 minuter inklusive paus

REGI
Stefan Wiik

MUSIK OCH LJUD
Julia Öjbrandt

PRODUCENTER
Pange Öberg och Anna Modéer Wiking


Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Okt
Onsdag 25 okt 2017 19:30 - 21:30 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
United Stage Artist & Anagram

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie pris 370 SEK. Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Åldersgräns
Åldersgräns 13
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 25 okt 2017 19:30 - 21:30 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta