Änglaljus

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert
Datum: Onsdag 29 nov 2017

Återigen är det dags för den folkkära julkonserten Änglaljus med John Kluge i spetsen.

Julkonserten Änglaljus är en upplevelse. Den skapar äkta julstämning! Du möts av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret. En känsla av andrum infinner sig. Lyset går ner och tonerna sätts vid pianot. Kör och solist gör entré med levande ljus och välkomnar publiken med Änglaljus!

För 24:e året i rad är det dags för den folkkära julkonserten Änglaljus med John Kluge i spetsen. I år gästas han av bland annat Sonja Aldén, Linda Lampenius och Carina E Nilsson.

John Kluge var 23 år gammal när han startade konceptet ”Julkonserten Änglaljus” som nu har blivit en folkkär julkonsert-tradition med konserter från Malmö i syd till Piteå i norr och till USA i väst. Listan är lång på folkkära artister och musiker som varit Johns gästartister, bland annat Tommy Körberg, Cyndee Peters, Py Bäckman, Johan Stengård och Lars Roos.

MEDVERKANDE
Artister: John Kluge, Sonja Aldén; Linda Lampenius
Vid flygeln: Carina E Nilsson
Kör: Österlen Gospel under ledning av Gunilla Hylén

Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Nov
Onsdag 29 nov 2017 19:00 - 21:00 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Kluge Music Performance AB

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie pris 325 kr (exkl. serviceavgift) Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 29 nov 2017 19:00 - 21:00 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta