Janne "Loffe" Carlsson & hundras på nya äventyr

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert
Datum: Lördag 16 sep 2017

I över 60 år har trumslagaren Janne ”Loffe” Carlsson varit aktiv inom musiklivet i Sverige och är nu ute och spelar för att fira detta.

Tillsammans med musikerna Max Lorentz, Lasse Sumanen och Matts Alsberg har han satt ihop en föreställning som innefattar alla möjliga faser och fasetter av sin breda musikkarriär.

Vi kommer att få höra smakprov utav hela Loffes karriär från Hansson & Karlsson, Jimi Hendrix, Doris via Pugh, litet jazz och så kallade instant compositions, där gruppen komponerar inför publik. Det blir en del blues och kanske till och med Men det gör det samma för han är min soldat, några smakprov från nya LP’n ”Våroffer” och, om vi känner Loffe rätt, en hel del stories från hela hans karriär (eller det som han kommer ihåg). Garanterat är i vart fall att publiken kommer att ha lika roligt som bandet har på scen.

Kulturkvarteret, Lilla salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
16 Sep
Lördag 16 sep 2017 19:00 - 21:00 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie 225 SEK (exkl. serviceavgift). Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 16 sep 2017 19:00 - 21:00 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta