Kärlekens väg

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Musikal
Datum: Söndag 17 dec 2017

Kärlekens väg är en populär julmusikal skriven av Maria Gustin Bergström, som Krikör uppförde förra julen, med fullsatt salong på Kulturkvarteret!

Nu återkommer vi med den musikaliska berättelsen om Jesus väg från himlen till jorden. Vi får följa förberedelserna i himlen, från änglakörens övande till den dramatiska scenen i tronsalen då sonen Jesus väljer att lämna himlen för att födas på jorden.

Vi får uppleva den smärta och oro som Maria och Josef måste ha känt när de fick veta vad de skulle få vara med om.

Medverkande: Krikör - 35 körsångare och en orkester som backar upp solisterna och kören under ledning av Ulf Åkesson Lefler.

Huvudrollerna kommer i första hand att framföras av körens egna solister men även av inbjudna solister. Varmt välkommen till ett litet annorlunda julspel som vill visa på att figurerna faktiskt var vanliga människor.

Kulturkvarteret, Stora salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Dec
Söndag 17 dec 2017 18:00 - 19:30 Kulturkvarteret, Kristianstad

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie pris 100 SEK exkl. serviceavgift. Under 20 år 50 SEK. Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 17 dec 2017 18:00 - 19:30 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta