Billy Elliot – eftermiddagsbio

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Film
Datum: Tisdag 7 nov 2017

Tillsammans med Kristianstads kommuns mötesplatser visar vi film fyra eftermiddagar under hösten. Denna gången Billy Elliot.

Filmen utspelar sig i skuggan av den stora gruvstrejken 1984 i en liten stad i England och handlar om 11-årige Billy som slits mellan sin dröm att bli dansare och sin familj. Hans mor är död och fadern och brodern har bara förakt till övers för "tramsigheter" som balett. Varje lördag går Billy och tränar boxning och i samma lokal går flickorna och tränar balett för Mrs. Wilkinson. Han blir alltmer fascinerad av dansen. Nu måste han övertyga sin familj om hur viktig dansen är för honom.

Mrs. Wilkinson hjälper honom med privatlektioner och tillsammans kämpar de mot målet; att Billy ska få chansen att pröva in till The Royal Ballet School!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Nov
Tisdag 7 nov 2017 14:00 - 16:00 Regionmuseet Kristianstad

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)44-13 52 45
E-post
info@regionmuseet.se
Arrangör
Regionmuseet Kristianstad tillsammans med Kristianstads kommun; Omsorgsförvaltningen och Kultur- och fritidsförvaltningen.

Villkor

Prisinformation
Fri entré, men boka din biljett på Regionmuseet på telefon 044-13 52 45. Biljetterna släpps 14 dagar innan respektive visning. Begränsat antal platser.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tis 7 nov 2017 14:00 - 16:00 @ Regionmuseet Kristianstad
OK

Karta