Mat är kultur: Från Tea Rookie till Tea Junkie

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert
Datum: Tisdag 26 sep 2017

Teernas värld är fylld av mystik, fantastiska aromer och traditionella ceremonier. Under en föreläsning i kombination med teprovning kommer en tesommelier från Tea Junkie ta oss in i denna värld och lära oss mer om te och vilka typer av te som finns.

Vi får en djupare förståelse för teets historia, framställningen och hur ett riktigt te ska tillredas men även smaka. Det finns oändligt mycket att upptäcka och uppleva, unika smaksensationer i kombination med mat och sötsaker. Vi kommer att få smaka oss fram genom tusenårig tehistoria, genom kultur, länder och regioner. Vi lär oss hur vi ska få ut det bästa av teets egenskaper och aromer samt hur vi kan påverka smaken genom rätt bryggningsmetod. Att välja rätt te kan förvandla en vanlig middag till en unik kulinarisk matupplevelse och du behöver inte vara en kännare för att märka skillnaden - dina smaklökar kommer att känna det.

Stjärnserie
Kulturkvarteret, Bistroscenen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Sep
Tisdag 26 sep 2017 18:00 - 19:30 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid

Länkar

Villkor

Prisinformation
150 kr (+ serviceavgift) Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tis 26 sep 2017 18:00 - 19:30 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta