Girls Guns & Glory (US)

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert, Litteratur & föredrag
Datum: Lördag 21 okt 2017

Girls Guns and Glory som nyligen släppt sitt sjätte album Love and Protest rör sig ständigt i gränslandet mellan rock och country. Albumet som spelats in live och analogt i studio har gett musiken ett råare och ruffigare sound.

Referenser till allt från Buddy Holly, Hank Williams, Dwight Yoakam till The Mavericks är lätta att göra. Girls Guns and Glorys musik berättar historier om smärta, kärlek och besatthet som ramas in av bandets karakteristiskt svängiga sound. Det är inte helt lätt att genrebestämma Girls Guns and Glory men om Chris Isaak hade spelat country hade han troligtvis låtit såhär.

FÖRBAND: Alabama Moonshine Co

Alabama Moonshine Co. är ett americana-band från Malmö, som grundades 2011. I musiken finns det tydliga influenser av rock, country och soul, men även lite spår av folkmusik har smugit sig in. Kvällspostens Olle Berggren har under 2016 benämnt bandet som "ett av Sveriges bästa americana-akter", och det kan man nog instämma i om man ser dem på en scen någonstans i landet.

Kulturkvarteret, Lilla salen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Okt
Lördag 21 okt 2017 20:00 - 22:00 Kulturkvarteret, Kristianstad

Kontaktinformation

Arrangör
Stjärnserien/Musik i Syd, Kultur & fritid och Kompakt Disk

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie 245 SEK (exkl. serviceavgift) Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 21 okt 2017 20:00 - 22:00 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta