Americanafestival

Område: Kristianstad med Åhus
Kategori: Konsert, Litteratur & föredrag

HANNAH ALDRIDGE, MATT WOODS OCH MARIE DANIELLE

Än en gång blir det Americanafestival och denna gång kommer Hannah Aldridge – drottningen av mörk country, Marie Danielle – indie-folk-singer-songwriter från Pennsylvania och Matt Woods - som levererar americana med en hel del bluesinfluenser.

Hannah Aldridge:
I samband med debutplattan Razor Wire (2014) beskrevs Hanna Aldridge som Muscle Shoals egna Americana-prinsessa. Med nya, efterlängtade plattan Gold Rush kliver hon upp på tronen som Muscle Shoals egna Americana-drottning! Det minst sagt lyckade live-samarbetet med svenska Jetbone fortsätter och tillsammans
ska de hälla bensin på den brasa de redan satt rejäl pyr på. Det är inte första gången Hannah Aldrige spelar på Kulturkvarteret. Förra gången gjorde hon stor succé som soloartist, nu är hon tillbaka med fullt band!

Marie Danielle:
Marie Danielle är en indie-folk-singer-songwriter från Pennsylvania. Hennes mörka och genomtänkta låtskriveri förtrollar publiken genom att vara lika ärlig som den är melodiös och medryckande. Innan hennes debutskiva var släppt hade hon redan haft en låt med i den
hyllade TV-serien Billions. Americana och indie-elitens artisterna har upptäckt henne. Nu är det dags för Kristianstadspubliken!

Matt Woods:
Matt Woods har precis släppt sitt tredje studioalbum How to Survive. Albumet har han skrivit under pågående turnén och skivan har blivit en succé hos såväl publik som kritiker. Den första singeln Dead Mans Blues hamnade på många kritikers topplistor. Hans musik är ren americana färgad av en hel del blues. Mycket känsla kombinerat med texter som berör. Matt Woods är en historieberättare som vet hur en publik ska tas.

Kulturkvarteret, Lilla salen

Kontaktinformation

Arrangör
Stjärnserien/Musik i Syd, Kultur & fritid och Kompakt Disk

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie 295 SEK (exkl. serviceavgift) Förköp hos Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken (010-747 22 72), Kristianstad Tourist Center (044-13 53 35), på kulturkvarteret.com eller i entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan arrangemanget.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 20 sep 2017 19:00 - 22:00 @ Kulturkvarteret, Kristianstad
OK

Karta