ArtCastle

Adress: Artillerivägen 10, 291 65 Kristianstad Visa karta

Adress: Artillerivägen 10, 291 65 Kristianstad

Dynamiska och färgglada miljöer med målade bord, stolar, tavlor, kuddar med mera för att inspirera besökarna. Under året som går anordnas även olika utställningar, events och happenings.

Kulturföreningen Art Town Kristianstad finns i det vackra naturområdet Norra Åsum 3 km från Kristianstad tillsammans med Art Queen & Brownbetty of Sweden. Kulturföreningen värnar om konstnärer och konsten, och att den kommer ut och visas på ett intressant och spännande vis.

Kulturföreningen tar in både nationella och internationella konstnärer för att öka intresset för konsten och hur den ser ut runtom i världen. Målet är att skapa oförglömliga upplevelser som gör att man återvänder år efter år till kulturföreningen Art Town Kristianstad.

I ArtCastle erbjuds även inspirerande kväll- och dagsvisningar för privat personer, företagare, föreningar, grupper och tjejkvällar. Kom och njut av all underbar konst som visas i ArtCastle. Det går även bra att boka för lättare förtäring av mat och dryck.

Den årliga konstrundan i Kristianstad under påsken anordnas av ArtQueen i samarbete med Kulturföreningen Art Town Kristianstad, och det dukas varje år upp ett internationellt smörgåsbord med konstnärer från hela världen som deltar och visar sin konst. Detta är något du inte bör missa och inför det 9:e året 2017, så kommer konstrundan gå av stapeln på First hotel C4 i Kristianstad för tredje gången.

Mer information finns på:
www.facebook.com/Kulturföreningen-Art-town-321625851353928
www.artqueen.se
www.brownbetty.se

Show more

Om denna aktivitet