Tomarp Gårdshotell

Adress: Helmershusvägen 218, 291 94 Kristianstad Visa karta

Adress: Helmershusvägen 218, 291 94 Kristianstad

En unik miljö för konferenser! Tomarp Gårdshotell är vackert beläget vid Råbelövssjön och omgiven av fruktodlingar, hagmark och bokskogar, ligger gården som får varje hjärta att klappa fortare.

Förväntningarna stiger när man vid slutet av den lilla grusvägen finner detta genuina, annorlunda hotell. Man förstår att man kan vänta sig det helt oväntade. Och vi lovar –varje sådan förväntning infrias eller överträffas. Det är så det är på Tomarp.

Oavsett om det gäller en konferens eller en weekend på tu man hand, på Tomarp tar vi hand om våra gäster och lindar in dem i den mjukaste bomull. Njutning, inspiration och kreativitet är våra ledstjärnor!

Show more

Om denna aktivitet

 • Kapacitet
  Antal konferensrum: 3 Antal rum för konferensdeltagare (övernattning): 37 Antal personer i biosittning: 50 Antal personer i ö-sittning: 35 Antal personer i u-sittning: 25
 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)44-931 18
 • E-post
  info@gardshotell.com
 • Webbsida
 • Aktivitetertext
  Alla typer av provningar / Bastuflotte / Fiske/ Tavelmålning / Turridning. Sammarbete med eventbolaget Adventura.
 • Restaurangtext
  För alla generationer som genom åren har bott på Tomarp, har maten spelat en betydande roll. Det är något vi vill föra vidare till våra gäster. Vår duktiga personal har dessutom nöjet att få arbeta med de absolut bästa råvarorna och många av dessa kommer från lokala leverantörer och vårt eget trädgårdsland.