Kastanjelunds Wärdshus

Adress: Kastanjelundsvägen 2, 296 72 Yngsjö Visa karta

Adress: Kastanjelundsvägen 2, 296 72 Yngsjö

Kkonferera ostört med högklassiga måltider i gammeldags herrgårdsmiljö. Avkoppling från stadsstressen med Kastanjelunds Wärdshus avskiljda läge och avkopplande miljö.

Allt finns i direkt närhet samt möjligheten att kunna hålla deltagarna samlade och koncentrerade. Det är bara några steg från rummen, över kullerstensgården, in till vår ekologiska frukostbuffé och sen inte längre till konferensrummet.

Efter konferensen kan deltagarna koppla av i värdshusmiljö, unna sig något gott att dricka före aftonens middag eller varför inte ta en härlig skogspromenad ner till Hanöbuktens milslånga sandstränder.

Show more

Om denna aktivitet

 • Kapacitet
  Antal konferensrum: 2 Antal rum för konferensdeltagare (övernattning): 25 Totalt antal bäddar för konferensgäster: 44 Antal personer i biosittning: 45 Antal personer i ö-sittning: 30 Antal personer i u-sittning: 28
 • Max antal konferensdeltagare
  45
 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)44-23 25 33
 • E-post
  info@kastanjelund.se
 • Webbsida
 • Aktivitetertext
  WildFeet Naturguider erbjuder er guidade vandringar i området med olika teman från 1½ timme upp till en heldag. Vi har samarbete med Åhus vingård som endast ligger ca tre kilometer från värdshuset. Där en rundvandring i vingården och vineriet genomförs och avslutar med en provning av de egna vinerna. En mycket sevärt och intressant aktivitet. Kopla av tillsammans i vår relaxavdeling, med gemensam bastu och jacuzzi. Bastun rymmer 12 personer och bubbelkaret 5-6 person åt gången. Ni får även låna morgonrock, badtofflor och extra handduk. Ridning på Mölleholmens Ridcenter, choklad och vinägerprovning.
 • Restaurangtext
  Välj att antingen avnjuta någon av våra varmrätter eller låt dig frestas av en större meny med ett paket väl valda viner till. Oavsett val ackompanjeras måltiden av fladdrande stearinljus, vita dukar och avkopplande bakgrundsmusik. På väggarna kan du njuta av Irina Wennerlunds uttrycksfulla tavlor, som även är till försäljning. I köket på Kastanjelund låter man allt få ta sin tid. Här får russinen jäsa i lugn och ro i en vecka innan det är dags att baka brödet på dem. Köttet får möras den tid det behöver för att bli så bra som möjligt, och framförallt så kommer våra råvaror från gårdarna runt om i Skåne, och en stor del är ekologiskt producerade. Här arbetar vi med naturen som bäste vän och tar tillvara på vad den har att erbjuda.