Quality Hotel Grand

Adress: Västra Storgatan 15, 291 21 Kristianstad Visa karta

Adress: Västra Storgatan 15, 291 21 Kristianstad

Quality Hotel Grands mål är att inspirera, överraska, utmana och ge dig lite mer än du förväntar. Då har de lyckats!

På Quality Hotel Grand möts barnfamiljer, konferensdeltagare, affärsgäster och kändisar från världens alla hörn och inspireras i våra lokaler och hotellrum.

Quality Hotel Grand har ett stort miljöengagemang och serverar en helt ekologisk frukost för de som önskar och har ISO-14001 certifiering.

Hotellet har 10 ljusa och fräscha konferenslokaler för upp till 110 personer. Alla lokaler är utrustade med sköna ergonomiska konferensstolar. Det ingår mjukglass och popcorn under hela konferernsvistelsen.

Restaurangen Grands Bar och Matsal har öppet alla dagar i veckan utom söndagar och vissa helgdagar.
Ring telefonnummer 044-28 48 00 för att boka bord.

Quality Hotel Grand har även en eventlokal och nattklubb, för mer information på www.grandnattklubb.se. Här kan du boka er personalfest, modevisningar eller andra event.

Show more

Om denna aktivitet

 • Kapacitet
  Antal konferensrum: 4 Totalt antal bäddar för konferensgäster: 224 Antal personer i biosittning: 110 Antal personer i ö-sittning: 60 Antal personer i u-sittning: 30
 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)44-28 48 00
 • E-post
  q.grand.kristianstad@choice.se
 • Webbsida
 • Aktivitetertext
  Segway, Teambuilding Kick-off, Golfpaket, Chokladprovning, Vinprovning, Spa, Upplevelser i vattenriket. För mer information om aktivitetsutbudet kontakta Ann-Louise Dahlberg eller Jessica Augustsson på tel. 044-28 48 00.
 • Restaurangtext
  Vi erbjuder våra gäster ett brett urval av god mat och dryck, allt från smårätter till festmåltider. Här kan du avnjuta lunch eller middag i en stilren, behaglig miljö och lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om era önskemål. Med respekt för råvarorna och säsongens variationer erbjuder vi en klassisk meny med moderna inslag. Vår Food & Beverage Manager med personal arbetar kontinuerligt med utveckling och förädling för att alltid kunna erbjuda en meny som passar allas behov. Varmt välkommen till en måltid som tar hand om både hjärta och själ!