Åhus Gästgivaregård

Adress: Gamla Skeppsbron, 296 21 Åhus Visa karta

Adress: Gamla Skeppsbron, 296 21 Åhus

Åhus Gästgivaregård eller ”Gästis” som det heter i folkmun hittar man nere vid vattnet i småbåtshamnen med hamninloppet som utsikt. 6 olika konferenslokaler rymmer allt från två till 150 personer.

Den självklara målsättningen är att ge varje gäst en trivsam vistelse med allt vad det innebär av god mat, boende, service och effektiva konferenser.

Hos oss bor du inte bara personligt och bekvämt i våra många rum. Utan du blir även väl omhändertagen med personlig service och omtanke för att du skall trivas på absolut bästa sätt.

Känner man inte till vår lounge-avdelning lovar vi att du kommer att höja på ögonbrynen. Stort och härligt men ändå mysigt med gröna växter, porlande vatten och levande fiskar. Som gjort för att koppla av.

Idag har Åhus Gästgivaregård 60 bäddar fördelade på enkelrum, dubbelrum.

Show more

Om denna aktivitet

 • Kapacitet
  Antal konferensrum: 6
 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)44-28 90 50
 • E-post
  info@ahusgastis.com
 • Webbsida
 • Aktivitetertext
  Tillsammans med samarbetspartners kan Åhus Gästgivaregård ordna det mesta. Allt från ett trevligt besök på The ABsolut Company till terrengkörning med jeep
 • Restaurangtext
  På Åhus Gästgivaregård spelar maten en betydande roll. Det är något vill man föra vidare till sina gäster. Den duktiga personalen har dessutom nöjet att få arbeta med de absolut bästa råvarorna och många av dessa kommer från lokala leverantörer eller eget trädgårdsland. Goda viner hör till en god middag och Åhus Gästgivaregård gör alltid ett dryckesförslag till sina menyer.